OEM, Kopi eller Original?

Opdateret: maj 4

Når du skal have skiftet iPhone-skærm bliver du ofte spurgt om du vil have en kopi skærm eller en OEM. Men Hvad med den originale? og hvad er forskellen overhovedet?


Hvad de? og hvad er forskellen?


OEM:

OEM står for Original Equipment Manufacturer, det betyder at det er den samme leverandør som laver de originale dele til Apple.

De er altså fremstillet på samme måde, testet på samme måde og har samme holdbarhed.


Kopi:

En kopiskærm er en tredjepart, som har kopieret skærmen. De har taget målene på skærmen og lavet deres egen. De bruger ofte nogle andre dele og teknologier end de originale gør. Det gør at de kan lave dem billigere, men til gengæld er de ikke ligeså god kvalitet. De skal nemlig ikke leve op til Apples egne krav omkring kvalitet.


Original:

En original skærm er meget enkelt en helt original skærm. Det er altså en skærm man har taget af en iPhone, som er gået i stykker på grund af noget andet.

De er ofte meget dyre, da det er sjældent andet end skærmen går helt i stykker. Dette afspejler sig også i den ofte høje pris.Hvad skal man vælge?

Der er en betydelig forskel fra en kopi skærm til en OEM eller original skærm. kopiskærmene holder ikke ligeså godt og farverne er ofte anderledes.

Men forskellen fra en OEM skærm til en original er næsten ikke til at se.

En OEM skærm er mere eller mindre det samme som en original, men fordi de ikke har noget "direkte" at gøre med Apple kan de ikke blive kaldt for originale men hedder derfor OEM.


En OEM skærm er altså klart det bedste valg. De holder bedre og ligger på samme kvalitetsniveau som de originale. Der er altså ingen grund til at betale for en helt original skærm hvis det er muligt, bare at få en OEM.


Skal du have skiftet din skærm? Så kontakt mig i dag, så finder vi en tid!

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle