Hvorfor skal man give sin kode?

Opdateret: maj 5

Når du indleverer din mobil til reparation, vil du blive bedt om koden til telefonen.

Det kan være lidt skræmmende for nogen at skulle give sin adgangskode ud til en man ikke rigtig kender, men der er en god grund bagved.


Følsom data

Når jeg reparerer telefoner, er man godt klar over, at ens telefon indeholder utroligt meget information som ejeren måske ikke har lyst til at andre skal kigge i. Det har jeg som reparatører stor respekt for.

Men jeg er stadig nødt til at have koden både for min egen skyld, men også for din skyld.


Hvorfor skal jeg kende den?


Grunden til jeg skal kende koden, er fordi jeg er nødt at kunne teste telefonen. Jeg vil nemlig gerne kunne sikre mig at tingene virker både før og efter reparationen. Hvis der er noget der ikke virker inden jeg går i gang, så kontakter jeg kunden og fortæller dette.


Hvad gør det for dig?


Det at jeg har mulighed for at teste den efter reparationen, gør også at du ikke får en telefon i hånden, hvor noget ikke virker, fordi det er sat forkert i.


Kan man skifte uden koden?

Ja, det kan man egentlig godt. Men man risikerer at skulle tilbage til reparation med den, fordi noget sidder forkert.

Så det er altså ret nødvendigt at oplyse koden når man skal have repareret sin telefon.

Alt jeg ser er selvfølgelig underlagt persondataloven og må selvfølgelig ikke deles, med nogen andre.

Men det kan derfor stadig være en fordel at have en reparatør som man er tryg ved og man stoler på.

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle